Results 1 to 5 of 5

Thread: Yaesu ft 8900r roger bleep issue

  1. #1

    Default Yaesu ft 8900r roger bleep issue

    Hi guys
    I bought a yaesu ft 8900r and have an issue with it, it was fine for a few days but now on all repeater frequencies but one when I transmit I am getting a roger bleep when I de key the mike,
    I must have knocked something or accidental pressed something,

    Can anyone help, int is switched off

  2. #2
    Super Moderator 5B4AJB's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Meneou, Cyprus
    Posts
    2,217

    Default

    here's the manual, maybe you have ARTS turned on?

  3. #3

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Oulu, Finland
    Posts
    614

    Default

    If you can't fix it, just get used to saying things like "roger diddly", "breaker, break" and "10-4, good buddy!"
    ;D

  4. #4

    Join Date
    Nov 2017
    Location
    With my wife
    Posts
    169

    Default

    You forgot the beep

  5. #5

    Join Date
    Nov 2017
    Location
    With my wife
    Posts
    169

    Default

    Quote Originally Posted by K6CPO View Post
    This is one of the things I hate about forums. Someone will come on to ask a question, someone else will answer it and the OP never comes back to acknowledge the answer. Common courtesy would dictate that if your question was answered, you'd at least acknowledge it. Oh, wait... Common courtesy died, didn't it? Along with common sense...
    You have the beep turned off, don't you?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •