Results 1 to 3 of 3

Thread: Forum doesn't accept change of password

  1. #1

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dorset UK
    Posts
    69

    Default Forum doesn't accept change of password

    Hi,

    When I type my password, the forum doesn't accept it.
    If I get a new one issued, this always works.
    I've tried different computers, and different web servers.
    Any suggestions, please?
    Camerart.

  2. #2

    Default

    Login does seem to be a bit flakey here. When I visit the site, it always says I'm not logged in, even though I've ticked the box to stay logged in. If I then log in, it still tells me I'm not!

    But as soon as a click on a thread, I'm able to reply! If I return to the forum's home page it shows me as logged in! Go figure!

    I'm moderator or Admin on a couple of boards that use the same vBulletin platform and they work just fine, so maybe it's a setup issue for Admin to have a look at?
    Current radios: VHF/UHF: 2 x Baofeng 2/70 Handhelds. VHF: Kenwood TR9130 2m multimode. HF: Kenwood TS930S-AT
    Home antennas planned: G5RV / G7FEK / end fed wire. 1/2 wave vertical for 10m. 6 element beam for 2m. Vertical collinear for 2/70
    Website for the 'day job': www.andrew-gilbert.com

  3. #3

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dorset UK
    Posts
    69

    Default

    Hi,
    I tried a few times, then got in.
    Let's see what happens next time.
    Cheers, C

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •